Cautare

17666 de rezultate pentru "art mariage satu mare" (5.60 secunde)
Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Vidican Rares George (Satu Mare). ... Dansa Ciprian Florin (Satu Mare). Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) . Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucuresti)
O fetita de doar sase luni din Satu Mare a murit in ambulanta, in drum spre spital.
Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: ... Marius Omut (Satu Mare) / Observatori arbitri: Irina Mirt (Bucuresti) Stadion: Sepsi Arena, Sfantu Gheorghe (capacitate:
Actul normativ avea sa fie retras de primarul Dumitru Nicolae in urma cererii facute de umanisti de a se scoate art. ... Spieretoarele La sedinta de marti proiectul nu mai continea art. ... Punctul c din art.
269/2005, sa trimiteti in completare motivul incetarii mandatului vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, inainte de exprirarea duratei normale a mandatului, si daca au fost respectate prevederile art. ... 6111/22.12.2005, va facem cunoscut faptul ca, in speta, nu ne aflam in situatia reglementata de dispozitiile art.
Propunerea a fost analizata in conditiile cerute de prevederile art. ... au fost intrunite conditiile legii in ceea ce priveste numarul si veridicitatea semnaturilor, nu s-au indeplinit cele doua conditii imperative ale art. ... In consecinta, avind in vedere prevederile imperative ale art.
In numele grupului parlamentar Dreptate si Adevar PNL-PD din Senat, Hasotti solicita Curtii Constitutionale sa constate neconstitutionalitatea art.
Astfel, art. ... Art. 14 completeaza ca "autorizatia/autorizatia integrata de mediu se emite dupa obtinerea celorlalte avize, acorduri, autorizatii, dupa caz, ale autoritatilor competente, potrivit legii", iar art.
9) a infiintat organisme ad-hoc paralele cu institutiile constitutionale existente, incalcand art. 102, alineat 1, art. 116, alineat 2, art.
Potrivit art. ... In cazul in care s-a hotarat constituirea unei comisii comune de ancheta, raportul intocmit de aceasta in termenul stabilit in hotararea prevazuta la art. ... De asemenea, potrivit art.
"Subsemnatul Paul Pacuraru, senator de Galati, avand in vedere discutiile legate de implicarea mea intr-un dosar al DNA va solicit, in temeiul articolului 72 din Constitutie, coroborat cu art.144-147, art. 169 si art.
O noua plangere penala In alta ordine de idei, de fapt "la asorte" perfect cu situatia descrisa mai sus, de mentionat ca mai multi consilieri navodareni au formulat o noua plangere penala impotriva lui Adrian Mihaila, Ion Posa, Andrea Bodeanu, Ion Pacea, Nicoleta Nichita, Tudorel Calapod si Stere Sponte, prin care se cere "tragerea la raspundere penala a sus-numitilor si condamnarea acestora pentru savarsirea faptelor penale pe care le vom descrie in continuare, si pe care noi, orientativ, le incadram in dispozitiile art.
Aprecierea probelor este atributul organelor de urmarire penala si al instantelor de judecata, potrivit art. ... Referitor la respectarea dispozitiilor art.
Imprejurarea ca deciziile date de Colegiul Consiliului in solutionarea contestatiilor formulate in conformitate cu art.14 alin.1 ti art.16 alin.1 din Legea nr. ... Potrivit art.
92/2007, a serviciilor publice de transport public local, sunt prevazuti la art.
Din pacate, abdicand de la prevederile art.80 din Constitutie, care ii confera rolul de mediator intre puterile statului, precum si intre stat si societate, Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, si-a asumat, de facto, pozitia de principal conducator al puterii executive si a initiat si a promovat masuri anti-sociale si ilegale precum cea privind reducerea cu 15% a pensiilor, declarata neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala a Romaniei in sedinta din data de 24 iunie 2010.
‘In temeiul art. 88 si art. ... a) din Constitutia Romaniei, precum si al art.
Potrivit Constitutiei, din momentul suspendarii presedintelui, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demitere (art.95).
Potrivit art. ... Art. ... De asemenea, potrivit art. 45 din lege, cererea pentru constatarea existentei imprejurarilor care justifica interimatul functiei de presedinte al Romaniei va fi insotita de dovezile necesare, iar constatarea acestor imprejurari se face de Curtea Constitutionala, cu votul majoritatii judecatorilor.
google-analytics.com